На Рівненщині відбувся День виклику (Фото)

17.06.2018 06:43   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині п’ять тисяч жителів взяли участь у Дні виклику.

Спортивний захід організував КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Захід передбачав максимальне залучення жителів області до масових занять фізичною культурою одночасно на центральних площах, стадіонах, спортивних залах та інших рекреаційних зонах в усіх населених пунктах Рівненської області. Він пройшов під егідою міжнародної організації «TAFISA» під гаслом «Take Back Your Streets… Take Back Your Future!».

День виклику – це заочні змагання між громадами населених пунктів області. Тому до програми входило масове виконання різних активностей на вибір громади. 

Призери отримають призи від Відділення НОК України в Рівненській області та будуть нагороджені кубками і дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх».

За матеріалами https://ritm.tv 

null
Фото https://ritm.tv 

 

null
Фото https://ritm.tv 

 

null
Фото https://ritm.tv 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv