На Рівненщині під час складання ЗНО двом абітурієнтам стало погано, а 16 порушили правила

16.06.2018 22:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

В Україні завершилася кампанія із ЗНО. Цьогоріч іспити пройшли майже спокійно, повідомляє «РВ» з посиланням на управління освіти а науки Рівненської ОДА.

Кампанія проходила з 22 травня по 13 червня. На оцінювання зареєструвалося 335 843 осіб. На Рівненщині − 12 836 осіб, серед яких близько 500 осіб – випускники минулих років. Перевіряли знання з 11 предметів: українська мова та література, історія України, математика, біологія, хімія, фізика, географія, англійська, німецька, іспанська та французька мова. Цьогоріч зі списку предметів виключили російську.

Щороку для осіб, які з поважних причин не взяли участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання, проводиться додаткова сесія.

Додаткову сесію зовнішнього оцінювання буде проведено з 2 до 11 липня: 2 липня – українська мова і література; 3 липня – математика; 4 липня – англійська й іспанська мови; 5 липня – біологія, німецька мова; 6 липня – історія України; 9 липня – географія, французька мова; 10 липня – фізика; 11 липня – хімія.

На іспитах не обійшлося без ексцесів. Наприклад, у Харкові у однієї з абітурієнток, яка складала тестування, почалися пологи. Дівчину транспортували в пологовий прямо з аудиторії.

На Рівненщині, під час тестування, 2 абітурієнтів звернулися до медичних працівників і згодом, були госпіталізовані. Виявлено 16 порушників, які принесли із собою електронні пристрої. До тесту з іноземної мови, а саме до аудіювання, в нашій області скарг та апеляцій не було.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews