Володимирецькі рятувальники навчали працівників культури користуватися вогнегасниками (Фото)

17.06.2018 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

З метою профілактики пожеж та навчання громадян правилам безпеки володимирецькі рятувальники організовують багато зустрічей та профілактичних бесід.

Основним завданням таких заходів є навчання людей правилам безпеки, зменшення кількості пожеж та загибелі на них громадян, а також навчання правильно діяти в разі виникнення різного роду надзвичайних ситуацій.

Так, 15 червня рятувальники провели профілактичну роботу з працівниками відділу культури Володимирецької РДА та керівниками закладів культури району. Фахівці ДСНС наголосили присутнім на важливості дотримання протипожежних правил, а також ознайомили присутніх із пожежами на Володимиреччині та з причинами їхнього виникнення.

Рятувальники наголосили на тому, що у багатьох випадках можна запобігти поширенню вогню, якщо загасити її вогнегасником на початку загорання. Але для цього потрібно вміти користуватися первинними засобами пожежогасіння, тому рятувальники провели інструктаж, як правильного застосовувати різного типу вогнегасники.

Наприкінці зустрічі рятувальники вручили працівникам культури листівки та пам’ятки із правилами безпеки.

За матерыалами Володимирецького РС ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews