У Рівному відбудеться зустріч-діалог з канадським вченим Валерієм Полковським

18.06.2018 23:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

20 червня, у середу, о 12-й годині в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська,18) відбудеться зустріч з Валерієм Полковським, канадським ученим-перекладачем, доктором філософії, директором Центру канадознавства Національного Університету «Острозька академія», президентом компанії «Східноєвропейські можливості», автором понад 300 публікацій.

Валерій Полковський уже понад двадцять років живе в Канаді, проте не забуває про своє коріння. Він є одним з активних волонтерів, який об’єднує представників діаспори задля підтримки й розвитку освіти і науки України. За волонтерську діяльність нагороджений почесними грамотами прем’єр-міністра Канади та міністра юстиції Канади.  Валерій Полікарпович розповість про перспективи українсько-канадської співпраці, підтримку демократичних процесів та переклади канадських авторів в світовій літературі, поділиться своїм перекладацьким досвідом.

 Організатор: Рівненська обласна бібліотека для молоді.

 На захід запрошені читачі бібліотеки та всі бажаючі.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews