У Млинові надавали безоплатну правову допомогу

21.06.2018 18:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У вівторок, 19 червня, працівники Управління державної реєстрації спільно з представником Млинівського бюро правової допомоги в рамках роботи мобільної точки доступу до системи безоплатної правової допомоги здійснили виїзд до смт Млинів.

Консультування громадян відбулося у ЦНАПі Млинівської районної державної адміністрації. Актуальними були питання реорганізації у галузі освіти, культури, спорту; присвоєння кадастрового номера земельній ділянці та отримання витягу з ДЗК, а також процедура призначення виплат при народженні дитини.

Також під час виїду для реєстратора Млинівської райдержадміністрації проведено захід з підвищення кваліфікації державних реєстраторів. На семінарі розглянули питання заходів запобігання та протидії рейдерським захопленням, в тому числі повноважень, що надані державному реєстратору з цього напряму. Державному реєстратору надали інформаційні матеріали на актуальні теми, розроблені відділом взаємодії з суб’єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів.

Крім того, мешканцям міста під час вуличного консультування працівники юстиції розповіли про правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!» та поширили інформаційні буклети.

За матеріалами ГУ Юстиції України у Рівненській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews