Микола Лобчук не прийшов на суд

22.06.2018 07:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

популярне


У зв'язку із нічною пожежею депутат Микола Лобчук не прийшов на розгляд власної апеляційної скарги, повідомляє UA: Рівне.

Як зазначив суддя Олег Полюхович, адвокатка подала довідку про те, що її клієнт перебуває на стаціонарному лікуванні та клопотала про перенесення розгляду. Суд на таке прохання пристав. Суд перенесли на 9 липня 2018 року на 9.30.

Нагадаємо, Микола Лобчук не з'явився на жодне із п'яти судових засідань. А на минулому розгляді суддя зазначив, що може притягнути його до відповідальності за неповагу до суду, якщо він проігнорує розгляд, не маючи поважної причини. На початку квітня міський суд визнав депутата винним у їзді напідпитку, інцидент трапився в лютому цього року. Захист подав апеляцію, адже вважає, що матеріали патрульних оформлені із порушеннями, також вони мають питання щодо участі свідків і наполягають, що обранець не відмовлявся від проходження тесту на вміст алкоголю в крові, але замість приладу "Драгер" вимагав здати кров.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews