Рівненський спортсмен-рятувальник став кандидатом у збірну України з пожежно-прикладного спорту (Фото)

25.06.2018 22:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

З 12 до 15 червня у місті Вишневе Київської області на базі спортивно-тренувального комплексу проходили Чемпіонати України з пожежно-прикладного спорту серед дорослих, юнаків та жінок.

Змагання, що тривали упродовж чотирьох днів пройшли за чотирма видами вправ: підйому по штурмовій драбині, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, естафеті та бойовому розгортанні.

У змаганнях серед дорослих брали участь 27 команд з різних регіонів України та 17 команд в змаганнях серед юнаків. Також у цих змаганнях взяла участь рекордна кількість учасників змагань, понад 500 спортсменів приїхали до Київської області, аби продемонструвати свої фізичні та професійні навички.

Так, в перший день змагань серед юнаків в підйомі по штурмовій драбині у вікно другого поверху навчальної башти серед представників молодшої вікової групи третє місце виборов Антон Маруха. Другий день також приніс в скарбничку області ще одну бронзову медаль, а саме - в подоланні стометрової смуги з перешкодами серед представників середньої вікової групи третє місце зайняв Дмитро Ловин.

Серед дорослих спортсменів приємно відзначити вдалий виступ пожежного-рятувальника пожежно-рятувальної частини АРЗ СП ГУ ДСНС України у Рівненській області Ярослава Мошковського, який став кандидатом в збірну України і хоча Рівненські спортсмени юнацької вікової групи майже щорічно стають кандидатами в збірну України, це перший представник від дорослої команди, який буде боротися за право представляти нашу країну на Чемпіонаті світу у вересні місяці в м. Банська- Бистриця, Словаччина.

У підсумку Чемпіонатів, юнацька команда посіла десяте загальнокомандне місце, доросла  одинадцяте місце, що дає право нашій збірній приймати участь у Кубку України, який відбудеться у серпні місяці в місті Ужгород. Там будуть змагатися шістнадцять найсильніших команд за підсумком чемпіонату України.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Рівненській області.

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews