У Рівному вулицю Макарова ремонтуватимуть до 21 вересня

25.06.2018 23:13   Джерело: ritm.tv
Опубліковано : Наталія Рівненська

У період з 25 червня до 21 вересня у Рівному перекривають рух на проїжджій частині вул. Макарова, а саме - на ділянці від вул. Дубенської до будинку № 17.

Визначений такий маршрут для об`їзду: Млинівська – Кн. Володимира – Романа Шухевича – Богоявленська – Гагаріна та через вул. Млинівська – Кн. Володимира – Романа Шухевича – Генерала Безручка – Льонокомбінатівська, про це йдеться у розпорядженні міського голови Рівного Володимира Хомка.

Нагадаємо, капітальний ремонт вул. Макарова розпочали більше місяця тому.

Роботи виконує «Будальянс Груп». На усе планують витратити 42 мільйони гривень, утім, ця сума може корегуватися під час виконання ремонту. Проектом також передбачено облаштування велодоріжок та клумб.

Раніше «Будальянс Груп» повідомляли, що завершать роботи до 1 серпня. Тим часом, мешканці району кажуть, що іноді кілька днів поспіль ніякого руху з ремонтних робіт не помічали, тому хвилюються, аби ремонт не перетворився на «довгобуд».

За матеріалами https://ritm.tv 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv