На Рівненщині внаслідок зіткнення мотоцикла та мікроавтобуса постраждали діти

26.06.2018 13:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Трапилось ДТП на Березнівщині. 25 червня о 22:20 патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими в селі Зірне. Мотоцикліста та двох малолітніх пасажирів із важкими травмами доставили до лікарні.

Слідчо-оперативна група встановила, що на вулиці Зірненська зіткнулися мотоцикл «Jianshe» та мікроавтобус. Водій автомобіля з місця події втік. Поліцейські оперативно розшукали транспортний засіб «Volkswagen Transporter», яким керував 37-річний житель села Зірне.

Внаслідок ДТП постраждали місцеві мешканці: 24-річний мотоцикліст і дві чотирирічні пасажирки, родичі водія. Усіх трьох госпіталізували до лікарні із політравмами та численними переломами. Стан потерпілих важкий.

Слідчі встановлюють усі обставини ДТП у рамках розпочатого досудового розслідування у кримінальному провадженні за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

За результатами розслідування водій мікроавтобуса перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews