На Рівненщині хлопцеві, причетному до жахливої аварії, оголосили підозру

01.07.2018 10:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Триває розслідування обставин гучної аварії, що трапилась на Рівненщині декілька днів тому. У поліції є підозрюваний – 20-річний мешканець Сарн. Порушення правил саме ним призвело до зіткнення, пише Північ-інфо.

Триває досудове розслідування ДПТ, що трапилась 25 червня ввечері на дорозі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Орлівка, що на Сарненщині.

Встановлено, що 20-річний сарненчанин, будучи за кермом автівки «Mercedes-Benz» порушив правила дорожнього руху й зіткнувся з маршруткою «Київ-Ковель», яку ударом відкинуло на зустрічну, внаслідок чого обидва автомобілі врізалися в цистерну.

4 людини загинуло, ще 7 опинились в лікарні з травмами різного ступеня тяжкості, повідомляє прокуратура Рівненської області. Молодику-водію легковика вже повідомлено про підозру.

Як міру запобіжного заходу йому обрали два місяці тримання під вартою. Також він не має права на внесення застави, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Санкція статті, за якою його звинувачують, передбачає покарання у вигляді до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортом на термін до трьох років.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews