Лише один кандидат виявив бажання очолити рівненський діагностичний

03.07.2018 23:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

2 липня завершився прийом документів претендентів на посаду головного лікаря Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В.Поліщука Рівненської обласної ради, повідомляє Рівненська обласна рада.

На цю дату пакет необхідних документів подав один претендент - Роман Шустик. Відповідно до Розпорядження голови обласної ради наразі він виконує обов'язки головного лікаря медзакладу.

Нагадаємо, що найближчої п'ятниці, 6 липня, відбудеться засідання Конкурсної комісії, яка розглядатиме документи претендентів на посаду головного лікаря цього комунального закладу. У разі підтримки конкретного претендента, його кандидатуру буде винесено на розгляд сесії 27 липня.

Варто зауважити, що Комісія може розглядати пакет документів й інших претендентів за умови, якщо вони були надіслані поштою з датою відправки не пізніше 2.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews