На Рівненщині з'явиться поліцейська станція у ще одній ОТГ (Фото)

06.07.2018 08:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Поліцейській станції в Крупецькій об’єднаній територіальній громаді – бути. Таке рішення ухвалили заступник начальника поліції Рівненщини Людвіг Файт спільно з головою ОТГ Віталієм Мошкуном та керівником місцевої поліції Володимиром Коркошем під час зустрічі у рамках виїзного прийому громадян керівництвом поліції області.

«Крупецька об’єднана територіальна громада налічує в своєму складі 16 сіл, а це більш як шість тисяч жителів, тому ми зацікавленні у наявності такої станції, яка дасть змогу поліцейським оперативно та якісно забезпечувати правопорядок на місцях», — зазначив Віталій Мошкун.

Ремонтні роботи у майбутній поліцейській станції, яка розташовуватиметься поруч із бібліотекою у селі Ситне, планують розпочати найближчим часом.

Крім того, керівники на зустрічі обговорили  питання щодо встановлення сучасних камер відеоспостереження на території громади у рамках програми «Безпечне місто», яка вже реалізована у кількох районних центрах Рівненської області.

Людвіг Файт подякував присутнім за розуміння та активну співпрацю задля безпеки громадян.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews