Кооператори Рівненщини провели урочисте засідання

06.07.2018 21:21   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
7 липня – Міжнародний день кооперації. З нагоди професійного свята, яке відзначається в першу суботу липня, кооператори Рівненщини провели урочисте засідання правління споживспілки.

Кооперативний сектор економіки Рівненщини працює під всесвітньо відомим логотипом COOP. Це, власне, виробництво продуктів харчування, торгівля, ресторанне господарство, заготівлі та різноманітні послуги для жителів краю. А це близько 10 відсотків у товарообігу області, в тому числі 23 відсотки – в товарообігу продовольчих товарів, а частка споживчої кооперації у сільській місцевості становить 39 відсотків. Торік до бюджетів різних рівнів кооператори сплатили понад 67 мільйонів гривень, прогноз на нинішній – 72 мільйони.

Підприємства споживчої кооперації є в кожному з 16 районів та 28 ОТГ області. Сім закладів ресторанного господарства споживчої кооперації, серед яких відомий ресторан «Спорт», представляють Рівненщину в «Європейській мережі регіональної кулінарної спадщини».    

Кращих працівників споживчої кооперації нагородили почесними грамотами ОДА.

За матеріалами прес-служби РОДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews