У Рівному поліцейські затримали зловмисника, який пограбував жінку посеред білого дня

07.07.2018 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

За лічені години поліцейські встановили та затримали чоловіка, який вдаривши рівнянку, зірвав із її шиї золотий ланцюжок та утік.

Подія трапилася учора, 6 липня, на центральній  вулиці Рівного – Соборній о 18 годині. Невідомий чоловік ударив в обличчя 56-річну місцеву жительку, зірвав з шиї золотий ланцюжок з підвіскою та зник у невідомому напрямку.
За описом потерпілої працівники карного розшуку  встановили особу зловмисника. На пошуки грабіжника зорієнтували усі патрулі. Невдовзі інспектори патрульної поліції розшукали його в одному з гральних закладів та доставили до відділу поліції.
Зловмисником виявився 25-річний рівнянин, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за шахрайство. За фактом грабежу, поєднаного з насильством розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України.
Молодик розповів, що награбовані ювелірні вироби вже встиг продати, а виручені кошти програв у гральних закладах. Слідчі затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк до шести років.


За повідомленням відділу комунікації поліції Рівненської області
 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews