У Рівному поліцейські затримали чоловіка, який збував наркотики

07.07.2018 14:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Під час оперативної закупки 5 липня поліцейські затримали 32-річного мешканця обласного центру, який збув за 500 гривень 0,5 грама метамфетаміну. Поліцейські вилучили у зловмисника «мічені» гроші та наркотики.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що чоловік займається незаконною діяльністю з травня цього року. Раніше судимий за грабіж зустрічався з клієнтами на вулиці або у під’їзді свого будинку на Князя Володимира.

null
 Фото ВК поліції Рівненської області

Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі готують матеріали для повідомлення йому підозри у вчинення злочину передбаченого  частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна. 

null
 Фото ВК поліції Рівненської області

За матеріалом відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews