На Рівненському полігоні 128 бригада попрощалася зі своїми побратимами

08.07.2018 21:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Це шикування на Рівненському полігоні було не таким, як завжди.  Бійці довго чекали тіл і у декого навіть промайнула думка про перекур, але ніхто не наважився. Не той момент. Було боляче й тривожно. Коли під «Плине кача» повільно під’їхали два фургони, всі без команди зняли головні убори.

«Я вже думав, що я настільки цинічний, що не реагую на якісь події, що викликають емоції у загалу. Але сьогодні на полігоні на Рівненщині 128 бригада прощалася зі своїми братами. І я заплакав. Ну не то, щоби розридався, але сльози були. Тяжкий ком підступив і я трохи випав з реальності. Майдан, моя війна, мій перший загинувший. Коли трохи отямився, то побачив, що я не один такий. В ступорі. 
Командир бригади говорив з бійцями. Зі всіма і з кожним. А потім сотні бійців прощалися з полеглими», – написав на своїй сторінці у Фейсбук Андрій Козінчук.

null
 Фото з мережі Фейсбук

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews