Рівне: тривають слідчі дії відносно власниці туристичного агентства

09.07.2018 06:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

 На даний час до Рівненського відділу поліції звернулися 26 громадян із заявами про шахрайські дії одного з рівненських туристичних агентств. Потерпілим завдана шкода на загальну суму понад 80 тисяч доларів США.

За усіма фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 та 4 статті 190 Кримінального кодексу України. У ході досудового розслідування поліцейські з’ясували, що 38-річна рівнянка приватний підприємець, брала гроші за організацію турів, путівок та поїздок, однак послуги не надавала.

Потерпілі оплачували повну суму за подорожі, однак в подальшому  з’ясовувалося, що їх ошукали. Наразі слідчі прийняли заяви від 26 осіб на загальну суму завданого збитку понад 80 тисяч доларів США. 

У ході проведення санкціонованих обшуків у помешканні 38-річної рівнянки слідчі вилучили банківські картки, документи, чорнові записи та її паспорт громадянина України. 

Слідчий Рівненського відділу поліції звернувся до суду з клопотанням про накладення арешту на паспорт та документацію, яка була вилучена у ході слідчих дій.

Майже щодня до поліції надходять нові заяви від потерпілих про вчинення шахрайських дій. Поліцейські закликають громадян перевірити у туроператора вже куплені документи на тури і авіабілети та у разі виявлення шахрайства відразу звертатись до поліції.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews