Оновлений тролейбус тепер катається вулицями Рівного (Фото)

09.07.2018 10:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Наприкінці минулого тижня вийшов у рейс після ремонту черговий тролейбус № 160.

null
 Фото КП "Рівнеелектроавтотранс"

Автомобіль досяг граничного пробігу – 90 тис. км і вийшов із середнього ремонту. Йому замінили зовнішню обшивку кузова оцинкованою жестю, яка була оздоблена алюмінієвим декоративним профілем, ізоляційне покриття підлоги салону, обшивку спинок та сидінь салону, засклили двері та вікна, повідомляє КП "Рівнеелектроавтотранс".

null
 Фото КП "Рівнеелектроавтотранс"

Спецільним покриттям «техноплит» замінили внутрішню обшивку стелі та боків салону.Підлогу ж замінили водостійкою фанерою та покрили спеціальним ізоляційним покриттям, яке оздобили алюмінієвим кутником.

Також на тролейбусі замінили передні шини та колісні диски, встановили новий компресор та карданний вал, замінили амортизатори підвіски, склоочисники, встановили нові фари та елементи зовнішнього освітлення. Замінили і гальмівні камери енергоакумуляторів, регулятори положення кузова.

null
 Фото КП "Рівнеелектроавтотранс"

Також відремонтували каркас кузова, механічне, електричне та пневматичне обладнання згідно технологічних карт проведення ремонту. Окрім цього тролейбус пофарбували.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews