На Рівненщині розповідатимуть про механізми фінансування договорів про співробітництво

10.07.2018 13:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Круглий стіл на тему «Джерела фінансування проектів міжмуніципального співробітництва в Україні: успішні практики та можливості»  проходитиме в приміщенні Рівненської обласної ради. Про це повідомляє  прес-служба Рівненської облради.

На захід, який  відбудеться 13 липня  о 10.00, запрошують  представників ОТГ, депутатів  обласної ради, представників облдержадміністрації, журналістів.

Організатори  - Центр розвитку місцевого самоврядування, Рівненське регіональне відділення Української асоціації районних та обласних рад за підтримки програми «U-LEAD  з Європою» та Рівненська обласна рада намагатимуться доступно розповісти про  інструменти міжмуніципального співробітництва серед ОТГ Рівненщини та напрацювання нових механізмів фінансування договорів про співробітництво за прикладом інших регіонів (очікується участь представників органів місцевого самоврядування Полтавської області, які поділяться власним досвідом реалізації відповідних проектів).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews