За вбивство жителю Рівненщини загрожує до 15 років позбавлення волі

11.07.2018 14:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Вчора у власному будинку в Костополі помер чоловік. На його тілі були ознаки насильницької смерті.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області, до оселі 42-річного жителя Костополя прийшли двоє товаришів, аби випити. Невдовзі один з друзів пішов з будинку, а коли через деякий час повернувся, виявив у коридорі лише побитого господаря. Чоловік одразу викликав «швидку», утім медики лише констатували смерть потерпілого.

За висновками лікарів, він загинув унаслідок масивної крововтрати та з ушкодженням внутрішніх органів.

Чоловіка, який перебував з господарем будинку сам-на-сам, розшукали поліцейські. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання, повідомив начальник Костопільського відділу поліції Микола Ловин.

«Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Слідчим підготовлено клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою», - зазначив поліцейський.

Підозрюваний тричі притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство. За це він провів понад двадцять років за ґратами.

Цього разу за скоєння вбивства йому загрожує до 15 років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews