У одному з районів Рівненщини понад 60 % батьків отримують свідоцтво про народження дитини в пологовому відділенні

12.07.2018 08:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Пілотний проект Міністерства юстиції України щодо отримання свідоцтва про народження дитини у безпосередньо у пологовому будинку користується особливою популярністю на Кореччині.

Протягом першого півріччя 2018 року цією послугою скористалося 64% молодих батьків. За даними Корецького районного відділу ДРАЦС, за цей період у відділі зареєстрували 55 народжень. З них 35 свідоцтв про народження дитини видали у пологовому відділенні Корецької центральної районної лікарні.

При державній реєстрації народження в Корецькому районі хлопчиків найчастіше називали такими іменами, як Владислав, Тимофій, Олександр, а дівчаток – Дарина, Софія, Соломія, Анастасія. Надавалися діткам і рідковживані імена: хлопчикам – Єгор, Маркіян; дівчаткам –Настасія, Аріна.

Протягом першого півріччя 2018 року послугами веб-порталу «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» скористалися та записалися на прийом до Корецького районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану 23 особи.

Рівненська юстиція


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews