На майбутній спорткомплекс у Рівному надійде субвенція

13.07.2018 09:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

На засіданні Комітету Верховної ради України з питань бюджету розподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погодили будівництво або реконструкцію палаців спорту у 2018 році.

Серед них – спорткомплекс, що мають збудувати на вулиці Макарова у Рівному. На ці потреби надійде 15 мільйонів гривень.

Згідно вимог, умовами надання субвенції є співфінансування з місцевих бюджетів, завершення у наступних бюджетних періодах будівництва та належне забезпечення подальшої експлуатації палаців спорту.

Окрім цього до переліку арен, будівництво яких планується у 2018 році, включили ті, що мають відведену земельну ділянку та затверджену проектно-кошторисну документацію. Також вони повинні використовуватись для розвитку не менше ніж чотирьох ігрових видів спорту. Під час спорудження об’єктів мають бути враховані вимоги щодо доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп. Кількість глядацьких місць повинна становити не менше ніж 2500.

Нагадаємо, окрім субвенції, на будівництво спорткомплексу у Рівному надійдуть кошти з інших джерел - Державного фонду регіонального розвитку (30 млн. грн.) та обласного бюджету (5 млн. грн.).

За матеріалами Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews