Вчора – на Петра й Павла – святкував свій 235-ий День народження Костопіль

13.07.2018 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Оскільки традиційно цей день співпадає з великим православним святом апостолів Петра і Павла, гріб було б не розпочати святкування з церковного Богослужіння у храмах міста.

З 10-ї ранку вже розгорнули свої ятки народні умільці. Були організовані виставки, розгорнули дитяче містечко атракціонів, домашній зоопарк та навіть військова польова кухня біля річки, де можна було скуштувати смачний куліш. 

null
 Фото з сайту "Ого"

 

null
 Фото з сайту "Ого"

Спонсор святкування Дня міста – місцеве деревообробне підприємство ТОВ «Українські лісопильні», що нині будуються у Костополі. На центральному майдані міста діти розмалювали бруківку привітали рідне місто яскравими малюнками. Атмосферу свята творили і вишиванки на дітях та дорослих, і сотні повітряних кульок та святкові подарунки від спонсорів.

null
 Фото з сайту "Ого"

Для Костополя характерний вже традиційний велопробіг. Цього разу він мав гасло «Я люблю своє місто». Костопільчан та гостей вітали зі святом міський голова Євгеній Денисюк, заступник голови облдержадміністрації Світлана Богатирчук-Кривко та перший заступник голови обласної ради Микола Драганчук. Ввечері стартувала концертна програма, за участі українських етно- та рокколективів:
Учасниця талант-шоу «Голос країни 6» Іванка Червінська та акустичний
Відомий український етногурт «Гуляйгород GG» гітарний проект Gypsy Lyre, учасники талант-шоу «Х-Фактор» - Рівненський гурт «Man gust»,
учасники талант-шоу «Голос країни 6» Рок-гурт «Best Rides».

null
 Фото з сайту "Ого"

 

null
 Фото з сайту "Ого"

 

null
 Фото з сайту "Ого"

 

null
Фото Північ-інфо

По закінченні концерту костопільчан чекав святковий салют з нагоди Дня міста від місцевого мецената ТОВ «Свиспан Лімітед».

Святкування пройшло в легкій дружній атмосфері, адже в Костополі багато хороших, чуйних та привітних людей. І саме у такі дні кожен відчуває себе частиною великої родини.

Розчарувала святкуючих лиш повітряна куля, яка через вітряну погоду змогла піднятися лиш на декілька метрів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews