«Олімпійське літо» мандрує областю

15.07.2018 11:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Цього разу черговий етап Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період та заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» у Рівненській області завітав у спеціалізований санаторно-оздоровчий комплекс «Веселка», який розташувався  в селі  Опарипси Радивилівського району. Для тутешніх відпочиваючих його організували та провели працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області.

Вихователі напередодні змагань розподілили школярів на рівні команди по десять чоловік у кожній. Для цих колективів гості підготували чотири командні естафети. В кожній з них важливу роль відігравала не стільки індивідуальна вправність та швидкість молодих спортсменів, скільки згуртованість команд і здатність працювати в колективі.

Зі всіма цими завданнями найкраще впоралася команда, яка обрала назву за місцем свого літнього відпочинку – «Веселка», «220 вольт» та «M&M's» трішки відстали від них, і розташувалися на другому і третьому місці п’єдесталу. Також, діти змагалися й в індивідуальних конкурсах. Тут найкращі результати продемонстрували Малінський Олександр, Дудкін Артем, Гармадій Данило та Полєха Вероніка. По закінченні змагань організатори нагородили усіх переможців і призерів спортивними відзнаками і сувенірами.

За повідомленням сайту «Спорт для всіх»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews