В Острозькому районі від зіткнення з легковиком постраждала неповнолітня водійка скутера

15.07.2018 12:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Близько 10:30 14 липня у селі Бадівка Острозького району трапилася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждала 16-річна місцева жителька.

Неповнолітня перебувала за кермом скутера та рухалася автодорогою сполученням Острог - Гоща у напрямку селища Гоща. 31-річний мешканець міста Нетішин Хмельницької області, водій автомобіля «Daewoo Sens» прямував позаду у попутному напрямку.

Під час здійснення обгону відбулося зіткнення транспортних засобів. Внаслідок ДТП дівчину із переломом ключиці та струсом головного мозку госпіталізували. Водії обох транспортних засобів були тверезі.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Поліцейські закликають громадян дотримуватися Правил дорожнього руху та особистої безпеки. Це допоможе вберегти не лише себе, а й інших учасників руху, які можуть постраждати від вашої безпечності та безвідповідальності.   

За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews