На Рівненщині у п'яній бійці поранили підлітка

16.07.2018 14:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Вчора вночі до лікарні з ножовим пораненням потрапив 17-річний підліток. Хлопець разом із товаришами відпочивав у центрі села Залужжя на Дубровиччині. Між ними та гостями із сусіднього села Миляч виникла сварка. Обидві компанії були напідпитку. 17-річний хлопець отримав поранення у грудну клітку.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

Підлітка до лікарні доставив батько. Там його госпіталізували в хірургічне відділення. Поранив хлопця 21-річний житель села Миляч. Той зізнався поліцейським у скоєному.

Молодика затримали у порядку статті 208 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Нападнику вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Хлопцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі, строком від п’яти до восьми років.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

Медичне освідування показало, що молодик був напідпитку, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews