Рівненські спортсменки проходять тренувальні збори в збірній України

17.07.2018 18:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Президент БК “Рівне”, уславлений в минулому баскетболіст та капітан Національної Збірної України Сергій Ліщук зустрівся із баскетболістками Збірної України U-16.

Він відвідав навчально-тренувальні збори команди, які відбуваються на Рівненщині в санаторії “Червона калина”.

Сергій Ліщук поспілкувався з командою, поділився досвідом перебування в складі збірної України і виступами на міжнародних змаганнях, давши юним гравчиням поради перед відповідальними стартами.

Юні баскетболістки, під керівництвом головного тренера збірної, рівнянина Валерія Жартуна готуються до виступів на Чемпіонаті Європи в Дивізіоні В, який з середини серпня відбудеться у Чорногорії. На груповому етапі цих змагань українки зіграють із збірними Фінляндії, Білорусі, Боснії та Герцоговини, Норвегії та Албанії.

Отримати досвід участі в Чемпіонаті Європи можуть і рівнянки, їх в складі Збірної U-16 зараз перебуває аж шестеро – це Влада Кіба, Дар’я Дубнюк, Олена Таргонська, Анастасія Кучерьонок, Ярослава Іванюк та Катерина Ящук.

Інформаційна служба БК "Рівне"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews