У Рівному почастішали підпали контейнерів

18.07.2018 13:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Випадки підпалу контейнерів  для твердих побутових відходів у місті Рівне стали не рідкістю. Тільки з початку липня у житловому секторі на вулиці Короленка і на території   ЗОШ №15  вогнем було повністю знищено 4 контейнери ємкістю 1,1 м куб. Вони становлені КАТП 1728 для збору твердих побутових відходів. Загальна вартість знищеного майна становить більше 20 тисяч гривень. Разом з тим, в результаті підпалів знищується майно, створюється безлад на контейнерних майданчиках. Такі дії також можуть призвести до загоряння житлових будинків та споруд,  що розташовані поруч. Про це повідомляє відділ інформаційно-аналітичного забезпечення  виконавчого комітету Рівненської міської ради.

У підприємстві зазначають, що контейнери були придбані як за кошти міського бюджету, так і за кошти підприємства. Заяви щодо пошкодження майна направлені в поліцію, ведуться слідчі дії.     

Керівництво КАТП 1728 просить всіх городян, які мають інформацію, або стали свідками підпалів звернутись в поліцію за номером «102» та КАТП 1728 за адресою: м. Рівне, вул. Курчатова, 22.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews