Анатолій Шевчук

Анатолій Шевчук

спортивний оглядач, офіційний фотокор Jundokan Federation of Ukraine

Знайомтесь: рівнянин-чемпіон Кубка світу 2018 з карате Олександр Занозовський

18.07.2018 23:00   Джерело: RvNews
Автор : Анатолій Шевчук

Хто ніколи раніше не був спортсменом, той навряд чи може зрозуміти усі плюси та мінуси змагань, а також виснажливу підготовку до них і, звісно, емоції  перемоги та поразки. Усім відомо, що успіх – це 1 відсоток таланту і 99 відсотків праці.

«Якщо прагнеш чогось досягти у своєму житті, то потрібно працювати над собою і все вийде, головне - бажання”. Так говорить спортсмен Рівненського клубу «Білий Лотос» Олександр Занозовський, який займається карате понад чотири роки. За цей невеликий проміжок часу він зміг досягти хороших результатів.

null
Фото автора

Найперший досвід його участі в змаганнях закінчився поразкою, але це були лише перші кроки, і перша та остання поразка на сьогодні. Спортсмен проаналізував помилки та зрозумів, що потрібно удосконалювати свою майстерність. Кожного дня з самого ранку він приходив в зал і невтомно працював над собою, а кожного вечора знову був на тренуванні, вже загальному. Олександр приходив одним з перших і йшов останнім.

null
Фото автора

Хлопець уже давно визначився, чого саме він хоче досягти і наполегливо рухався вперед.

І невтомна праця принесла свої плоди. З наступних змагань (Кубок  України, що відбувся в Одесі у жовтні 2017 р.) спортсмен привозить дві золоті медалі. А відчувши смак перемоги, починає працювати ще інтенсивніше. Не шкодуючи себе, з кожним днем він ставав сильнішим, і вже на Чемпіонаті України у місті Ужгород в березні 2018-го виборов два перших місця та отримав звання Майстра спорту України з карате та став дворазовим чемпіоном нашої держави.

Така новина не може не тішити, адже коли ти займаєшся улюбленою справою, хочеться досягати нових і нових вершин.

Наступною сходинкою Олександра був Кубок світу в Одесі у липні цього року. У нелегкій боротьбі він виборов золоту та срібну медалі та став чемпіоном Кубка світу 2018.

null
Наш спортсмен на першій сходинці. Фото автора

Але спортсмен не збирається зупинятися на досягнутому. Він продовжує завзято тренуватись, аби на наступних змаганнях так само яскраво представити свій клуб та свою країну.
Клуб "Білий Лотос" щиро вітає Олександра Занозовського з отриманням почесного звання Майстер Спорту України, пишається його перемогами та досягненнями.
Нехай список перемог тільки зростає, адже нам потрібна сильна та здорова молодь, яка подає хороший приклад молодим вихованцям.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews