Поліція затримала власника маршрутки, у якій загинули водій та пасажири

Відомо, хто постраждав внаслідок ДТП на Житомирщині

22.07.2018 06:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

На сьогодні вже відомо, що серед загиблих і травмованих є також жителі Рівненщини, - пише Північ-інфо. У ході розслідування ДТП поліцією затримано власника маршрутки. Мікроавтобус зіткнувся із вантажівкою «DAF» з напівпричепом, що їхала у попутному напрямі попереду у крайній правій смузі.

Водій маршрутки, 40-річний житель м. Рівного, та ще 9 його пасажирів від отриманих травм загинули. Серед них:
діти:  – житель м. Новоград-Волинського, 2002 р.н.;
– житель с. Гульська Новоград-Волинського району, 2004 р.н.;
– громадянка Росії, 2010 р.н.;
дорослі:
–    громадянка Росії, 1984 р.н.;
–    громадянин Грузії, 1962 р.н.;
–    жителька м. Рівного, 1995 р.н.;
–    жителька м. Києва, 1964 р.н.;
–    жителька м. Києва, 1958 р.н.;
–    жителька м. Нової Каховки Херсонської області, 1944 р.н.

Тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості зазнали також 9 людей, серед них двоє дітей:  дівчинка, 2007 р.н., жителька с. Гульська Новоград-Волинського району, та хлопчик, 2008 р.н., громадянин Росії. Травмовані дорослі є жителями Новоград-Волинська та району (4 осіб) та по одному з м. Коростеня, Ружинського району Житомирщини та м. Рівне.

Поліцейські призначили експертизу технічного стану обох транспортних засобів, опитали водія вантажівки, очевидців та потерпілих, рідних загиблого водія мікроавтобусу.

Уже встановлено низку порушень вимог щодо технічного стану маршрутного автобусу, що здійснював перевезення людей. Відтак у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу затримано власника транспортного засобу, 41-річного жителя Рівненської області, – повідомляє ГУНП Житомирщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews