Жорстка перевірка чекає на всіх перевізників після жахливої ДТП на київській трасі

Таке рішення прийняли на оперативній нараді в ГУНП Житомирщини

22.07.2018 07:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Після жахливої ДТП на Житомирщині, у якій загинуло десять людей, а дев’ятеро отримали травми, на дорогах області негайно посилять безпеку. Серед загиблих і травмованих є також жителі Рівненщини, пише Північ-інфо.

На оперативній нараді в ГУНП Житомирщини прийняли рішення щодо негайної перевірки усіх перевізників:

«Ми посилюємо увагу до перевізників, разом з Укратрансбезпекою. Транспортні засоби, що здійснюють перевезення пасажирів, перевірятимуться щодо технічного стану, наявності необхідних дозвільних  документів, стану водія та  його графіку роботи. Також у межах наявних ресурсів збільшимо кількість патрульних на автошляхах, які жорстко реагуватимуть на найменші порушення Правил дорожнього руху», – наголосив начальник ГУНП Житомирщини В’ячеслав Печененко.

Нагадаємо, що в ході розслідування смертельного ДТП, поліція затримала власника маршрутки - 41-річного жителя Рівненської області. Уже встановлено низку порушень вимог щодо технічного стану маршрутного автобусу, що здійснював перевезення людей.

Нагадаємо, маршрутка сполученням «Київ-Рівне» зіткнулася із вантажівкою із напівпричепом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews