У Березному вшанували жінок-героїнь

22.07.2018 10:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

У приміщенні Березнівської РДА відбулось урочисте нагородження жінок, яким Указом Президента України в травні цього року присвоєно почесне звання «Мати-героїня». Про це повідомляє сайт Березнівської РДА.

Заслужені нагороди, а це посвідчення й нагрудні знаки до почесного звання України «Мати-героїня», вручав голова райдержадміністрації Віталій Люшин.

«Дуже приємно, що в Березнівському районі на сьогодні вже  2467 жінок отримали це почесне звання. Ще 33 справи подано на розгляд. Сподіваюсь, що вже найближчим часом у нас знову буде привід для чергової зустрічі», - зазначив очільник району.

Варто зазначити, що відповідно до Указу Президента України від 11 травня 2018 року №121/2018 за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку присвоєно почесне звання «Мати-героїня» 23-м жінкам нашого району.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews