У "Берізці", що на Дубенщині, діти вибирали професії

22.07.2018 12:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

У міжгосподарському санаторно-оздоровчому комплексі «Берізка» фахівці із соціальної роботи Дубенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та начальник відділу активної підтримки безробітних Дубенської міськрайонної філії Рівненського обласного центру зайнятості провели інтерактивний профорієнтаційний захід із молоддю.

Учнів ознайомили з типологією професій, обговорили професії, які зникають з ринку праці та ті, які набирають актуальності. У ігровій формі розширили знання щодо різноманіття професій та їх особливостей. Наголосили, що під час пошуку роботи люди часто зустрічають безліч перешкод. Зокрема, не перевіряють на достовірність інформацію про місце майбутньої роботи, а так  можуть стати «живим товаром».

 Тому, щоб не потрапити в тенета «торгівлі людьми», молодь поінформували про сучасні прояви цього явища, а також ознайомили з національними і міжнародними документами щодо попередження торгівлі людьми.

За матеріалами Дубенської РДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews