Десять причин відвідати Бандерштат рівнянам

23.07.2018 09:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Якщо ви ще вагаєтеся, чи їхати на цьогорічний «Бандерштат», то ось вагомі аргументи. Ми зібрали 10 причин, чому фестиваль українського духу – обов’язковий у переліку заходів, які неодмінно варто відвідати влітку 2018. Плануйте відпочинок на 3-5 серпня!

БЕЗАЛКОГОЛЬНИЙ

Одна із найбільш довготривалих традицій «Бандерштату» – не вживати спиртне. Фестиваль пропагує ідеї здорового способу життя. Багатотисячна публіка щороку із задоволенням відривається під потужну музику без впливу алкоголю. До речі, на час проведення фестивалю влада Луцька завжди забороняє навіть продавати спиртне поруч із «Бандерштатом».

СІМЕЙНИЙ

Якщо ви думаєте, що фестивалити – це прерогатива лише молодих людей, – то ви ніколи не були на «Бандерштаті». У нас щороку можна побачити і поважних ветеранів, і безтурботних діток. Усім є чим зайнятися. Для наймолодших «бандерштатівців» на спеціально обладнаній території щодня проводять різного типу майстер-класи, ігри та забави.

ПАТРІОТИЧНИЙ

Більше людей у вишиванках можна побачити хіба що на День незалежності! Бандерштатівці люблять національний одяг і залюбки спілкуються солов’їною. Патріотична атмосфера загалом панує на «Бандерштаті», адже не дарма це фестиваль саме українського духу.

ІДЕЙНИЙ

Пам’ятати свою історію та гідно творити нову – важливий лейтмотив «Бандерштату». Щороку захід відвідують ветерани УПА, відбуваються показові реконструкції повстанських та визвольних боїв.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ

Невід’ємна частина «Бандерштату» – зустрічі із лідерами думок. Письменники, журналісти, музиканти, історики, міністри, політики, блоґери – щороку ми запрошуємо найцікавіших постатей, які творять наше майбутнє.

ЗАТИШНИЙ

На «Бандерштаті» ніхто не відчуває себе «не в своїй тарілці». Навіть якщо ви приїдете на фестиваль наодинці, то сумувати вам тут точно не дадуть. Плюс матимете хорошу нагоду відвідати комфортний, затишний і компактний Луцьк. Це – рідне місто «Бандерштату».

НАЙЧИСТІШИЙ

Багатотисячна публіка «Бандерштату» ніколи не залишає за собою сміття. У цьому можна пересвідчитися, якщо подивитися на фан-зону біля сцени після виступів музикантів. Це ще раз підкреслює свідомість відвідувачів фестивалю.

БЮДЖЕТНИЙ

Не треба витрачати тисячі гривень на вітер, щоб відпочити на фестивалі. 450 грн – вартість квитка на три дні «Бандерштату». Проживання у наметовому містечку у нас, традиційно, безплатне. На території фесту можна буде і харчуватися – у середньому на обід витратите 40-80 гривень.

СИМВОЛІЧНИЙ

Невід’ємною складовою «Бандерштату» стали масові флешмоби за участі гостей фестивалю. З допомогою десятків відвідувачів було сформовано слова «Бандера», «УПА», «ПТН-ПНХ», «Перемога», «UA». Цьогоріч фестиваль не зраджує традиціям і готує нову порцію патріотичного флешмобу.

НАЙТРИВАЛІШИЙ

Одинадцятий «Бандерштат» цього року чекає на рекордну кількість відвідувачів. Це єдиний трьоденний музичний фестиваль в Україні, який безперервно відбувається впродовж стількох років. І далі примножує свою аудиторію кожного сезону.

За новинами з фестивалю можна слідкувати на його сторінці.

Замовити квитки можна тут.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews