На Рівненщині виявили чотири правопорушника за два дні

24.07.2018 10:31   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

На вихідних поліцейські охорони впіймали «на гарячому» трьох крадіїв та заспокоїли дебошира.

Перший сингал «тривога» пролунав з торгівельного закладу, що на вулиці Макарова. За лічені хвилини правоохоронці прибули за викликом. З’ясували, що молода жінка намагалася винести товар на суму близько 350 гривень не заплативши за нього. Викликали слідчо-оперативну групу. Дії жінки підпадають під ознаки частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Кваліфікація статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Вдруге поліцейські охорони виїхали на крадіжку з приватної земельної ділянки, що на вулиці Костромській у Рівному. Невідому жінку, яка викопувала городину (картоплю, моркву та буряки), впіймали «на гарячому» господарі городини. Злодюжку запросили до міського відділку поліції для з’ясування обставин.

Третє повідомлення надійшло від громадянки, яка боялась за своє життя та здоров’я. За свідченнями жінки, до її оселі намагався вдертися агресивний чоловік. З’ясувалася, що 42-річний місцевий мешканець з явними ознаками алкогольного сп’яніння намагався вдертися до помешкання жінки. Дебошира забрали до міськвідділку поліції для з’ясування обставин та освідчення на стан алкогольного сп’яніння.

Вчетверте виїхали до супермаркету, що на вулиці Шкільна, в Здолбунові. Чоловік намагався вийти, не оплативши товар вартістю близько 80 гривень. Дії чоловіка підпадають під кваліфікацію статті 51 КУПАПу - дрібне викрадення чужого майна, що тягне за собою накладення штрафу від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до одного місяця з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк від п'яти до десяти діб.

За матеріалами управління поліції охорони в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews