На Березнівщині привітали переможців

24.07.2018 12:22   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Обласний конкурс дитячої творчості серед школярів та учнівської молоді у рамках IV Міжнародної спеціалізованої виставки «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2018)» проведено на Рівненщині. Активну участь у ньому взяли молоді люди з Березнівщини.  

Подані на конкурс роботи – малюнки, твори та вироби, були представлені відвідувачам виставки, які вони мали змогу оцінити. За підсумками визначено переможців. У категорії «Енергоефективність – в творчості дітей» (вірші, твори, етюди) ІІІ місце посіла учениця Яринівської ЗОШ Дарина Лемич.

Також в ході виставки проводився фотоконкурс «Енергоефективне місто (район, масив, будинок тощо)», де друге та третє місце зайняли роботи березнівчанина Олександра Черниша. Для вручення нагород переможцям до Березного завітав в. о директора департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та енергоефективності Рівненської облдержадміністрації Валерій Гуз. Він привітав учасників і нагородив відзнаками та цінними подарунками. Варто зазначити, що учениця опорного закладу Соснівський навчально-виховний комплекс «Гімназія – загальноосвітня школа І ступеня» Юлія Мельник стала переможцем конкурсу в 2017 році в категорії «Енергоефективність – в творчості дітей» (вірші, твори, етюди).

За матеріалами Березнівської РДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews