Служба зайнятості допомагає учасникам АТО та переселенцям

24.07.2018 20:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

У січні-червні 2018 року послугами Рівненської обласної служби зайнятості скористались 796 безробітних з числа демобілізованих, які брали участь в антитерористичній операції, з них мали право на отримання допомоги по безробіттю 637 осіб.

 «У січні-червні 2018 року працевлаштовано 178 осіб, проходили професійне навчання 88 осіб, брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру 33 особи. Профорієнтаційнійні послуги отримали 710 безробітних осіб» - повідомив директор обласного центру зайнятості Іван Ткачук.

 Із початку року послугами служби зайнятості також скористалися  85 осіб, які переміщені з  тимчасово окупованої території України або з районів проведення АТО. Статус безробітного  мали 63  особи, отримували допомогу по безробіттю 46 осіб, 21 переселенець був працевлаштований, проходили професійне навчання 11 безробітних, 2 особи брали участь у громадських  та інших роботах  тимчасового характеру.

Станом на 1 липня 2018 року продовжували отримувати послуги службі зайнятості 335 учасників АТО та 22 безробітних із числа ВПО. 

Про це повідомляє Рівненський обласний центр зайнятості.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews