У Рівному стріляли у домашнього пса на приватній території

Пес знаходився на власному подвір'ї за зачиненими ворітьми на прив'язі. Цілили по ньому з травматичної зброї з вулиці

29.07.2018 16:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Про прикру подію, яка сталася з домашнім улюбленцем, повідомила нашу редакцію родина Мезіних, яка мешкає у власному будинку в приватному секторі на вул. Шепетівській (в районі центральної міської лікарні). У їхнього домашнього пса, який прив’язаний на подвір'ї, позавчора стріляли з вулиці із травматичної зброї. Ворота були зачинені (ймовірно зловмисник цілив у щілину в огорожі).

null
 Фото надане Сергієм Мезіним

Пес Мезіних поранений у стегно і рана доволі глибока. Господарі не зразу це помітили, а помітивши, не могли зрозуміти, що це за рана і яке її походження. А коли помітили й зрозуміли, що у пса стріляли, і подія трапилася не вночі, то неабияк стривожилися. Адже в будинку мешкають дві молоді сім'ї й на подвір'ї гуляють семеро дітей, серед яких як школярі, так і зовсім маленькі, котрі граються із псом. Тож куля, випущена із траматичної зброї у собаку, цілком могла б зачепити й поранити дитину, а то й, не приведи Боже, і вбити.

null
 Фото надане Сергієм Мезіним

На кого падають підозри? Господар будинку Сергій Мезін та його дружина Тетяна розповідають, що їхнім сусідом є колишній міліціонер, який зловживає спиртним і чи не щодня йдучи попри їхні ворота, зумисне дратує пса на гавкіт і не раз погрожував тварині, кажучи: «Я тебе все одно прикінчу!»  От і сталося. Подружжя в тривозі. І не тільки за пса, який залишився живим, а передусім за своїх дітей, які гуляють у дворі.

Вони розповідають, що ніколи не випускали пса на вулицю без повідка і без господаря, тож підстав у зловмисника, щоб стріляти у пса не було.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews