На Рівненщині збирають гроші на втілення мистецього проекту

29.07.2018 22:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Збір коштів на підтримку мистецького проекту «Культурний барбакан» у Острозі стартував 17 липня. На реалізацію проекту зібрали вже 12120 гривень. Фінансовий збір ініціювала співробітниця Центру туристичної інформації Анастасія Драчук, повідомляє Острог.Інфо.

«Культурний барбакан» – це проект, що спрямований перетворити руїни Татарської вежі на арт-простір, який приваблюватиме не лише жителів Острога, а й туристів.

Анастасія Драчук повідомила, що на етапі планування та затвердження остаточного кошторису стало зрозуміло, що грошей бракує. Окрім цього, хвилювало питання залучення громади до реалізації проекту, адже кожен, хто дав свої власні кошти, автоматично буде цінувати те, до чого доклав свої кошти. Таким чином, акція не тільки принесла додаткові гроші, а й активізувала всіх небайдужих людей.

Для повної реалізації проекту ще необхідно 100 тисяч, які планують зібрати Спільнокоштом та спонсорською допомогою. Співробітниця Центру туристичної інформації зазначила, що цих грошей має вистачити для благоустрою території, встановлення лавочок на схилах та, можливо, пошиття костюмів.

«Чесно кажучи, я знала з десяток людей, які підтримають проект за будь-яких умов, але я не очікувала, що ми зберемо більше 7 тисяч за тиждень. Ще раз дякую всім небайдужим! Це перший досвід спільнокошту в Острозі, а вже такий успішний, на сьогодні сума перевалила за 10 тисяч, а це вже 10%», – стверджує Анастасія Драчук.

Долучитися до збору коштів на проект «Культурний барбакан» може кожен охочий. Проте бажано зробити це до 16 вересня – дня відкриття. Для зручності на сайті проекту розміщений спеціальний таймер, який і відображає скільки часу залишилось до кінця збору коштів.

Допомогти фінансово можна за реквізитами:

Благодійний рахунок

Відділ культури і туризму виконкому Острозької міської ради

МФО 833017

Р/Р 31552360128780

банк ГУДКСУ у Рівненській обл.

Картка ПриватБанку

Одержувач платежу: Драчук Анастасія Ігорівна

Номер картки: 5169360002642522

Установа банку: ПриватБанк

МФО банку: 305299

ЄДРПОУ (або ОКПО): 14360570

Рахунок одержувача: 29244825509100


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews