Все в наших руках: на Поліссі показали, якими можуть стати сільські зупинки

30.07.2018 11:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Чи не в кожному селі зупинки виглядають однаково. Брудні, з поламаними лавками  та обписані-обмальовані непристойностями. В одному селі на Рівненщині людям врешті це набридло. І от тепер село Залужжя на Дубровиччині зустрічає гостей справжніми витворами мистецтва, на які перетворили місця очікування транспорту. Про це пише Північ-інфо.

А намалював цю красу на замовлення сільради місцевий майстер Василь Олексійовець. І добрий приклад вже підхопили інші села.

null
Зупинка с. Залужжя на Дубровиччині.  Фото Північ-інфо

 

null
Зупинка с. Залужжя на Дубровиччині.  Фото Північ-інфо

В мережі з’явились фотографії розписаної квітами зупинки в іншому районі рівненського Полісся. Жителі невеличкого села Любинь (входить до Локницької сільської громади) Зарічненського району, нині свою зупинкою можуть здивувати всіх. Невідомий майстер розфарбував її так, що на чепурних білих стінах немає місця, вільного від квітів, пише Північ-інфо. 

null
Зупинка с. Любинь Зарічненського району.  Фото Північ-інфо

А сфотографувала неймовірну сільську зупинку адміністратор Фейсбук-спільноти «МИ – ЗАРІЧНЕНЦІ! ZARICHNE – THE BEST!». Майстер, кажуть, хтось із місцевих. Ось які таланти сховані серед простого народу й тільки чекають місцевих ініціатив, щоб проявитися.

Ця справа може стати добрим прикладом для інших громад. Адже Україна – це ти, кожен з нас. Це той світ, який навколо тебе. І гріх нарікати на погане життя і нити та чекати з моря погоди, коли ти сам навіть і пальцем не поворухнув у намаганні щось змінити.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews