Рівненського дрифтера позбавили прав (Відео)

30.07.2018 22:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

У дрифтера, який створив аварійну ситуацію на центральній вулиці міста, вилучено посвідчення водія, матеріали за порушення правил дорожнього руху направлено в суд, повідомляє Патрульна поліція Рівненської області.

Патрульні встановили одного з учасників правопорушення, яке минулого тижня відбулося на перехресті вул. Гетьмана Сагайдачного - вул. Соборна.

За адресою проживання учасника дрифту командир батальйону УПП в Рівненській області ДПП Андрій Ліснічук надіслав письмове запрошення і уже сьогодні вранці 31-річний рівнянин прийшов в управління із зізнаннями.

Відносно нього складено протокол за ч. 4 ст. 122 (порушення, що спричинили створення аварійної обстановки) КУпАП та вилучено посвідчення водія.

Санкція даної статті передбачає штраф у розмірі сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (680 грн.) або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

Відеозапис належить Олегу Гаврилюку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews