Під час сімейної сварки зять отримав ножем від тестя (Фото)

01.08.2018 12:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Вчора у Здовбиці, що на Здолбунівщині, чоловік вдарив іншого у груди. Постраждалого госпіталізували до реанімації місцевої лікарні.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

Як зазначають поліцейські, сварка виникла між тестем і зятем. Старший чоловік наніс поранення чоловіку у груди. Він дав зятю гроші для його дружини, яка лікується у медзакладі. Але той коштів на лікування не передав і не зміг пояснити, куди їх взагалі подів. У ході сварки тесть вихопив ножа і вдарив ним зятя.

Нині чоловік у лікарні, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

За фактом умисного нанесення тяжкого тілесного ушкодження слідчі Здолбунівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

Наразі тривають слідчі дії.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews