Пластовий табір з чотирьох областей дислокувався на Рівненщині

03.08.2018 19:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

76-й річниці створення УПА був приучений збір всеукраїнського пластового табору «Заграва», що дислокувався у Березнівському районі. Хлопці й дівчата, учасники скаутської організації із чотирьох областей – Рівненської, Житомирської, Тернопільської та Хмельницької зібралися в мальовничій місцевості Рівненського Полісся – у Березнівському районі, де колись народився та творив загони «Поліської Січі» отаман УПА Тарас Бульба-Боровець. Про подію повідомляє Північ-інфо.

Більше тижня пластуни з областей мандрували теренами Березнівщини. Хлопці та дівчата досліджували стежки УПА на Поліссі, а також влаштували грандіозний сплав річкою Случ до міста Березне, долали маршрут на велосипедах.

null
 Фото Північ-інфо

Маршрут пластунів пролягав через населені пункти Марининської, Губківської, Бистрицької, Прислуцької, Поліської, Грушівської, Яцьковицької сільських, Соснівської селищної рад та міста Березне. Також пластове юнацтво впорядкувало поховання воїнів УПА та братські могили повстанців, а про що інформує РДА.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews