Хлопець з Рівненщини потребує допомоги!

04.08.2018 23:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Володя Омельковець продовжує лежати в лікарні, хоча лікування раку завершено ще кілька місяців тому. Але є проблеми, які не дозволяють повернутися додому.

Перш за все це гриби в легенях. Володя приймає курс надзвичайно дорогих протигрибкових препаратів Кансидас та Ноксафіл. Добре що ці ліки є у відділенні. Для контролю за станом легенів хлопцеві кожні два тижні потрібно робити КТ легенів. Найближче КТ призначено на 6 серпня. Лікування грибів буде продовжуватись ще орієнтовно 3-6 місяців, пише волонтерка БФ «Скарбниця Надії» Мар’яна Рева.

Ще одна проблема – ослаблена після хіміотерапії печінка. Хлопець постійно змушений приймати препарат Урсофальк, якого зараз немає в лікарні.

Наступна проблема – ноги. Тут все неоднозначно. Володя довго боровся з тромбозом вен на ногах, здається ситуація покращилась, але ноги продовжують боліти. Зараз біль перемістився в область кульшових суглобів. Кілька тижнів підліток навіть пересувався в інвалідному візку. Травматолог наполягає на операції. Гематолог говорить про те, що операцію зараз робити небезпечно, адже грибок з легенів може легко уразити місце розрізу та прооперовані суглоби і тоді подолати грибок буде набагато важче. Подальшу тактику лікування повинні визначити київські лікарі. Мама найближчим часом буде їхати до столиці на консультації до кількох спеціалістів.

«Звичайно хлопець дуже стомився. Від лікарні. Від крапельниць. Від невизначеності. Від того, що через кілька днів в нього День народження, який скоріше всього вдруге доведеться зустріти в лікарняній палаті. В хлопця лише одна мрія – додому. Здійснити її поки що неможливо. Треба лікуватись далі. Володя дуже не хотів,  щоб ми знову писали прохання про допомогу. Але ми змушені писати, бо кошти зібрані для хлопця на рахунку фонду вже давно використані. Лише за останні два тижні Благодійний фонд "Скарбниця Надії" використав з резерву на термінові витрати 4000 гривень на КТ та ліки для Володі», - пише Мар’яна Рева.

 

Фонд просить про допомогу на оплату КТ в понеділок та резерв на непередбачувані витрати на медикаменти для хлопця. Потрібно зібрати суму 5000 гривень.

 

Допоможіть Володі швидше поїхати додому!

Мар`яна Рева (координатор) – (098) 45-26-916

КАРТКА ПРИВАТБАНК № 5169 3305 1506 8762

(картка відкрита на голову фонду «Скарбниця Надії»,

Реву Мар’яну Володимирівну і прив’язана до поточного рахунку фонду)

Призначення платежу – добровільна пожертва для Володимира Омельковця

ПРИВАТБАНК

БФ “Скарбниця Надії”

ЄДРПОУ 37685693

р/р 26007054713460

КБ “ПриватБанк”

МФО 333391

Призначення платежу – добровільна пожертва для Володимира Омельковця


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews