У Рівненському перинатальному померло немовля. Породілля звинувачує лікарів (ВІДЕО)

05.08.2018 18:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Жінка із Сарненського району приїхала народжувати до обласного перинатального центру у Рівному. Проте її  новонароджений син помер. Породілля Оксана Коток звинувачує у смерті дитини лікарів. Про інцидент повідомляє Північ-інфо.

Як пояснила головний лікар перинатального центру Вікторія Єнікеєва журналістам «Рівне Вечірнє» , у матері хлопчика була виявлена інфекція, до того ж пологи були передчасні.

Вікторія Єнікеєва: «Ваша дитинка відразу не була здорова, пояснюю вам, у вас були передчасні пологи. Ви до нас поступили з Сарненського району, і знаєте, що проблеми у вас були ще під час УЗД в терміні 29-30 тижнів. У вас була ознака внутрішньоутробної інфекції. Я вам розказую про головний мозок вашої дитини. Я довіряю цьому УЗД сто відсотків і лікарю, який його зробив. На сьогоднішній день тут іде внутрішньоутробна інфекція на фоні недоношеності передчасності ускладнених пологів».

Оксана Коток: «Медсестра, яка чергувала з неділі до понеділка до ранку в дитячій реанімації, ми чули від неї запах алкоголю. Здорова дитинка була, я в десятій годині вечора її бачила».

Відео - Північ-інфо

«Рівне вечірнє» повідомляє, що днями Рівненський обласний перинатальний центр закриють на планову перевірку. Головній лікарці щойно перед цією пригодою продовжили контракт.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews