Як сестрички тонули – батьки були поруч. Подробиці трагедії на Острожчині

08.08.2018 10:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Коли тонуть у водоймах діти, дуже часто це трапляється через недогляд дорослих – батьків чи тих, з ким вони були. Проте є обставини, у яких завжди згадаєш приказку: «Своєї долі й конем не об’їдеш». Проте є й інша приказка: «Береженого й Бог береже». Купатися треба у визначених для купання місцях. У річках завжди є небезпечні течії та закрути, з яких важко вибратися навіть досвідченим плавцям.

Як тонули в Горині сестрички 13-річна Ольга та 12-річна Ганна, батьки були поруч. Сайт Острог. Район повідомляє про подробиці трагедії, яка трапилася ввечері 6-го серпня поблизу Бродівського. День був спекотним. Діти разом з батьками весь день пасли корови. А ввечері попросилися скупатися. У тому місці біля берега мілко, але за мілководдям – яма та стрімка течія. В неї діти й потрапили. Мама, яка була поруч, побачивши, що біда, стала кричати. Її чоловік, батько дітей, миттю прибіг і скочив у воду, але витяг лише одну дочку, яка була вже нежива. Другу через півгодини витягли викликані на місце трагедії водолази. Подробиці повідомив начальник обласної комунальної аварійно-рятувальної служби на водних об’єктах Анатолій Якимчук.

Велике горе цій родині, яка нині хоронить двох дітей одразу. Його не виповниш ані слізьми, ні співчуттям. Підступна вода щоліта забирає сотні життів. Сто разів треба подумати, перш ніж дозволити дітям купатися у невідповідних для купання місцях.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews