Команди каратистів Клубу "Білий Лотос" тренувалися в Карпатах

09.08.2018 06:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Анатолій Шевчук

Літні тренувальні збори команди каратистів Клубу "Білий Лотос" цьогоріч відбулися в мальовничих Карпатах, у селищі Волосянка Львівської області. Мета щорічної гасшуки – підвищення рівня технічної майстерності спортсменів та інструкторів, загально – фізичне загартування, підготовка до змагань та іспитів.

 Командні збори, що тривали  чотири дні, були досить цікавими, незабутніми, сповненими вражень та позитивних емоцій. Ранкові пробіжки біля озера, вздовж гірської річки Славки, загартування водою, сонцем, тренування просто неба на відкритому просторі серед дивовижної природи були захоплюючими.

null
 Фото Анатолія Шевчука

 

null
 Фото Анатолія Шевчука

Спортсмени Клубу працювали не тільки над загальною підготовкою, але й спеціальною: відпрацьовували елементи ката, куміте, статичні вправи, прийоми самозахисту, роботу в парах та інше. Під час занять вихованці Клубу тренували не тільки своє тіло, але й волю, силу духа, витримку.

null
 Фото Анатолія Шевчука

Після тренувального процесу – активний відпочинок, який нікого не залишив байдужим: підйом на гору  "Високий Верх", мотузковий парк (Ведмежа Лазалка), пейнтбол, крісельний підйомник – усе це викликало море задоволення як у дорослих, так і у дітей. Керівник Клуба "Білий Лотос" Сергій Куліш вважає тренувальні збори  такого типу важливим об'єднуючим фактором, місцем обміну досвідом та місцем спільного здорового та корисного відпочинку. А досвід, який здобувають вихованці Клубу на зборах, - це запорука майбутніх перемог.

null
 Фото Анатолія Шевчука

 

null
 Фото Анатолія Шевчука

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews