На Рівненщині в онлайн-режимі зареєстровано близько восьми тисяч земельних ділянок

09.08.2018 14:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

З грудня 2017 року Державна служба з питань геодезії, картографії та кадастру запустила онлайн-сервіс реєстрації земельних ділянок. Відтепер подати документи на реєстрацію земельної ділянки можна безкоштовно в онлайн-режимі через https://e.land.gov.ua/ протягом кількох хвилин.

На Рівненщині в онлайн-режимі зареєстровано понад 7,8 тисяч земельних ділянок. Найбільше заяв сертифіковані інженери-землевпорядники сформували щодо онлайн-реєстрації земельних ділянок, які розташовані в Рівненському (1652 ділянки), Дубенському  (1628), Здолбунівському районах (710).

«Онлайн-реєстрація земельних ділянок дозволяє сертифікованим інженерам-землевпорядникам уникати прямого контакту з надавачем послуги, що робить цей процес прозорим, усуває суб’єктивні фактори під час реєстрації земельної ділянки в ДЗК» – на цьому наголосив начальник ГУ Держгеокадастру у Рівненській області Роман Мигаль.

За матеріалами ГУ Держгеокадастру у Рівненській області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews