Золото чемпіонату Європи у рівнянки Наталії Прищепи

11.08.2018 20:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

23-річна легкоатлетка Наталія Прищепа вчора ввечері на чемпіонаті Європи у Берліні виборола золото на дистанції 800 метрів з бігу. Про це повідомило Рівне Вечірнє.

Це друга перемога Наталки на чемпіонаті Європи. У 2016 році рівнянка також здобула золото на цій же дистанції. Прищепа - єдина жінка, який вдалося захистити титул чемпіонки Європи на цій дистанції.

10 серпня спортсменка прибігла з часом 2:00.38. Друге місце здобула француженка Ренель Ламот (2:00.62), а третє українка Ольга Ляхова (2:00.79).

Золото Наталії Прищепи стало восьмим для української збірної на цьогорічному чемпіонаті Європи.

Наразі українська збірна – на сьомому місці серед 29 країн Європи, маючи вісім золотих, 11 срібних та п'ять бронзових медалей.

Попереду України – Росія, Велика Британія, Нідерланди, Франція, Італія та Німеччина, тобто країни зі значно кращими тренувальними базами.

Наталка Прищепа, між іншим, тренується на напівзруйнованому рівненському «Авангарді», проект реконструкції якого не можуть виготовити уже другий рік.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews