Рівненська поліція розпочала перевірку вантажівок (Фото)

12.08.2018 16:44   Джерело: rv.oblast.online
Опубліковано : Наталія Рівненська

Державна служба України з безпеки на транспорті у Рівненській област 11 серпня 2018 року розпочала контролювати вантажні автомобілі разом з патрульною поліцією. Повідомляє інформаційний портал «Радіо Трек».

Правоохоронці звертають особливу увагу на дотримання правил перевезення небезпечного вантажу, присутність документів на самому вантажі, а також перевіряють водіїв на дотримання норм праці та відпочинку.

Цей контроль державна служба України з безпеки на дорозі Рівненської області пов’язує з дорожньо-транспортною пригодою, що трапилась сьомого серпня 2018 року на автошляху «Дніпро-Кобеляки-Решетилівка», поблизу селища Іванівка.

Вантажівка перевозила небезпечний вантаж, а саме азотну кислоту, та під час руху з цистерни вилилося на дорогу чотири тонни хімічної речовини. З’ясували, що на цистерні не було вказано назву речовини, що ускладнило роботу рятувальникам, а перевізник не мав ліцензії для необхідних переміщень товару.

За матеріалами http://rv.oblast.online 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rv.oblast.online